Snebjørks Plantemad er udsprunget af en stor kærlighed til både det plantebaserede køkken, vores smukke jordklode og dens biodiversitet

Mit navn er Snebjørk Toft. 
Min store kærlighed for mad, mennesker og miljø, danner rammen for min passion - nemlig at vise dig det plantebaserede køkken, og hjælpe dig med at lave virkelig lækker, inspirerende, og mættende plantemad 💚🌿

Jeg har flere vigtige parametre for de opskrifter jeg laver:
* Plantebaserede
* Sunde
* Så rene som mulige, dvs uden for mange præfabrikerede fødevarer
* Enkle og lige at gå til
* Farverige
* At maden er Instagram værdig

Instagram værdig?
Når den mad vi laver er 'Instagram worthy', så betyder det i virkeligheden, at maden er så indbydende, at vi får lyst til at vise den frem. Det er den slags mad, som vi selv og andre får lyst til at sætte tænderne i. Og hvem vil ikke gerne lave mad, som vi får lyst til at sætte tænderne, og på den måde inspirere til en grønnere verden?

Produkterne på webshoppen
Mine produkter på webshoppen afspejler mange af de tørvarer, som jeg selv bruger i både min madlavning og i mine opskrifter.

Webshoppens produkter er økologisk og bliver pakket i bionedbrydelig eller genanvendelig emballage og som udgangspunkt pakker vi i genbrugte papkasser.

Teamet der står bag
Vi er flere ansatte, for at få det hele til at spille - ikke kun forretningsmæssigt men i høj grad også kollegialt. Her er der plads til forskellige behov, som skæve arbejdstider, korte arbejdsdage, små pauser m.m.

Snebjørk:
* Sortimentudvælger
* Opskriftsudvikler
* Madmor
* Workshopholder

Thomas:
* Indkøber
* Leverandørpleje
* Leverandørforhandler

Sebastian:
* Lagerforvalter
* Pakkekontroler
* Lager-optimerings-ansvarlig

Producenter, miljø og medmenneskelighed
Med stolthed, passion og meningsfuldhed har jeg skabt Snebjørks Plantemad.

Bag mig har jeg min mand, Thomas, som med stor ære og passion udvælger producenterne med øje for, at de også har passion for deres produkter og tilstræber bærerdygtighed og medmenneskelighed for deres ansatte og de producenter de handler med.

Thomas er derfor i tæt kontakt med vores leverandører, og arbejder løbende på komme endnu længere ned i forsyningslinjen mod den endelige producent og dermed bonden der dyrker jorden.

Vi er startet på en rejse og gør os umage for hele tiden at forbedre os, så vi kan tilbyde bedre produkter og service for vores kunder samtidig med at vi reducerer vores miljøpåvirkning.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel
Jeg er glad for at du har lyst til at være med om bord og på den måde være med til sprede det grønne budskab og en mere bæredygtig verden for os alle.